Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

SIGURECOPACK

SIGURECOPACK® - MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT

Prin inscripționarea SIGURECOPACK® pe etichetele lor, producătorii demonstrează clienților și tuturor celor interesați că au transferat prin contract responsabilitatea atingerii obiectivelor de colectare/valorificare către ECO PACK MANAGEMENT SA, asigurând trasabilitatea certă și respectarea deplină a legislației UE şi naționale.

SIGURECOPACK® pe eticheta ambalajului indică sistemul de colectare selectivă SIGUREC, sub garanția ECO PACK MANAGEMENT SA, beneficiind de tehnologie de ultimă oră care garantează trasabilitate, eficiență și recompensă pentru cetățeni.

În zilele noastre rafturile comercianților sunt pline cu produse atractiv ambalate, aspect ce poate influența de multe ori decizia de cumpărare; intr-o perioada a renașterii conștiinței verzi, alegerile consumatorilor sunt tot mai mult influențate de gradul de responsabilitate al producătorilor acestor produse ambalate, perceput de consumatori. Această tendință se va  amplifica în următorii ani, în corelație directă cu adoptarea unei atitudini mai responsabile a consumatorilor cu privire la resursele și protecția mediului.

Semnul SIGURECOPACK® prezent pe ambalaj garantează cumpărătorului că:

1. Producătorul este responsabil și implicat în protecția mediului, având un contract de transfer responsabilitate pentru atingerea țintelor impuse de legislație cu o societate specializată.

2. Consumatorului i se dă posibilitatea de a juca un rol activ într-un sistem modern de colectare selectivă, dotat cu cea mai înaltă tehnologie disponibilă care asigură reciclarea resurselor prețioase în instalațiile de reciclare din România.

3. Deșeurile de ambalaje ajung la destinația lor pe cel mai scurt traseu, datorită celei mai eficiente logistici, care garantează, de asemenea, trasabilitate certă și cea mai mică amprentă de CO2.

4. Deșeurile de ambalaje au valoare - clientul poate recupera valoarea reziduală a ambalajului, printr-un voucher care îl recompensează pentru comportamentul său responsabil și inteligent.
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau