Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Despre noi

Putine probleme sunt astazi atat de ignorate dar in acelasi timp atat de importante, precum daunele aduse de catre oameni mediului inconjurator. Natiuni intregi, in goana dupa cresterea nivelului de trai, devin partenere realitatilor industriale mari consumatoare de resurse naturale.

Bazandu-ne pe tehnologiile existente, pentru ca fiecare persoana din lume sa atinga nivelul de consum din tarile puternic industrializate, nivelul necesar de resurse naturale ar trebui asigurat de patru planete asemanatoare Terrei.

Dar noi nu avem decat o singura planeta.

Pentru ca dorim sa supravietuim si sa prosperam pe aceasta planeta mica cu resurse limitate de apa, pamant, si aer curat, trebuie sa actionam cu intelepciune si responsabilitate.

Produsele ambalate nu mai sunt demult o marca a bunastarii, ci a normalitatii – nimeni nu poate concepe astazi viata de zi cu zi fara ambalaje; pe masura ce nivelul consumului de diverse marfuri a crescut, cantitatea de ambalaje puse pe piata a crescut dramatic, devenind o reala problema de mediu, cu implicatii in viata noastra de zi cu zi. Nu putem trai fara beneficiile ambalajelor, dar nici nu putem trai ignorand problemele rezultate in urma transformarii acestora in deseuri. Solutia europeana, adoptata implicit si in Romania este aceea a “raspunderii extinse a producatorului” – transpusa in legislatia romaneasca prin Legea 211/2011 – iar organizatiile de transfer de responsabilitate au rolul indeplinirii unor obiective clare, in temeiul acestei legi.

Viata noastra, a tuturor, este plina de dorinte. Dintre toate, dorinta de a trai o viata mai buna este esenta stradaniei de imbunatatire continue, specifice naturii umane dintotdeauna.

Dar o viata mai buna implica grija protejarii mediului inconjurator nu ca o alternativa, ci ca o necesitate de prim rang.

Din aceasta credinta profunda s-a nascut ECO PACK MANAGEMENT, societate  infiintata in scopul preluarii responsabilitatii ce revine operatorilor economici privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje si raportarea informatiilor referitoare la gestionarea deseurilor de ambalaje.   

Impreuna cu liderii industriei de reciclare din Romania dezvoltăm un sistem integrat si inovator de colectare selectivă utilizând cele mai bune tehnici disponibile si cele mai moderne tehnologii, care asigura atat trasabilitate maxima a deseurilor de ambalaje, cat si transportul acestora de la generator la reciclator pe cel mai scurt traseu. Astfel, prin serviciile noastre, garantam clientilor nostri respectarea cu adevarat a celor doua exigente fundamentale din noua Directiva Europeana a Deseurilor: trasabilitate si proximitate. Ca rezultat al acestei abordari inovatoare, amprenta de CO2 aferenta acestei activitati este cea mai redusa din gama de solutii legale disponibile, iar costul operatiunilor este unul cat se poate de economic. Deseurile colectate astfel merg direct de la generator la reciclator, fara etape intermediare ce ar conduce la contaminarea deseurilor si la aparitia de costuri suplimentare cu transportul si valorificarea acestora.

Intr-o lume framantata de incertitudini si temeri privind atat schimbarile climatice ingrijoratoare cat si evolutiile economice nefavorabile din ultimii ani, ECO PACK MANAGEMENT crede cu tarie si actioneaza cu consecventa in directia incurajarii unei cresteri economice durabile fara compromiterea calitatii mediului inconjurator, si fara compromisuri ce ar ipoteca viitorul copiilor nostri in schimbul unui castig pe termen scurt.

Credem ca prin investitiile si eforturile pe care le facem impreuna reusim sa dam sansa Romaniei sa devina o campioana a “economiei verzi” din Europa, diminuand costurile operatorilor economici responsabili aferente corectei colectari si valorificari a deseurilor de ambalaje si recuperand o parte a valorii deseurilor de ambalaje ce se pot intoarce sub forma de materie prima regenerata in economie, sau in energie din valorificarea acestora in instalatii speciale de coincinerare.

Echipa ECO PACK MANAGEMENT va asteapta sa veniti alaturi de noi si sa contribuim impreuna la sustinerea unui nou standard de calitate in managementul deseurilor de ambalaje, ca o alternativa comuna valoroasa pentru un viitor mai bun !
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau