Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Licentiere

Suntem o societate infiintata in scopul preluarii responsabilitatilor ce revin operatorilor economici privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje si raportarea informatiilor referitoare la gestionarea deseurilor de ambalaje.

In baza Licentei de Operare Nr. 007/2010, valabila pana la 27.10.2015, eliberata de Ministerul Mediului si Padurilor si Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, urmarim implementarea legislatiei in vigoare, oferind clientilor nostri solutii adecvate pentru managementul deseurilor de ambalaje, atat din punct de vedere al obligatiilor prevazute prin lege, cat si al unei activitati profitabile.

licenta operare ecopack
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau