Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Informare si constientizare la Balkanica Festival

In perioada 12-14 septemebrie a avut loc ce a de a 4-a editie a festivalului Balkanik, prilej cu care am participat la proiectul “Selectia naturala”, initiat de Institutul Verde. Proiectul a fost inceput la Train Deliery si are ca scop principal dezvoltarea unui comportament civic in randul populatie cu privire la colectarea separata a deseurilor de amabalaje.
Evenimentul a fost organizat de Asociatia Green Revolution avand drept partener oficial Primaria Municipiului Bucuresti.

Impreuna cu Institutul Verde am pus la dispozitie participantilor un stand de informare privind colectarea deseurilor de ambalaje si de asemenea am asigurat infrastructura necesara prin intermediul aparatului nostru de colectare a dozelor de aluminiu si PET, SIGUREC.

Institutul Verde a acordat pemiile acestei actiuni constand in obiecte confectionate din materiale reciclabile din doze aluminiu si butelii PET, celor care vor depune in echipamentul de colectare pus de Eco Pack Management, mai mult de 5 bucati deseuri de amabalaje din PET si/sau Aluminiu.

Avand in vedere ca tema acestui an a fost „balciul” ne-am gandit ca cel mai bun lucru ar fi sa surprindem participantii cu ceva dulce. Astfel ca, cei care au ales sa recicleze si sa ne arate ca le pasa de mediul inconjurator au fost rasplatiti cu o vata de zahar in stil Master Chef facuta chiar de Gabriela Simion fosta participanta a acestui concurs culinar.

Ne-am bucurat alaturi de participanti de un week-end plin de surprize placute si oameni dornici sa vada cum functioneaza aparatul de colectare separata SIGUREC. Oamenii au inteles inca o data in plus ca putem avea o colectare separata curata si inteligenta si certitudinea ca toate deseurile din amabalaje vor ajunge direct la reciclare pe cel mai scurt drum.

Multumim tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si au scris inca o pagina frumoasa in cartea unei tari curate si civilizate.

10636299 777696955586358 5055325886252717352 n
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau