Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Lichid magic pentru reciclarea ambalajului compozit.


Germania: Separatec lanseaza o instalatie industriala pilot dedicata reciclarii materialelor de ambalare compozit.

Fabrica va fi construita la sediul central de tehnologie de specialitate din Bielefeld.
Noua instalatie va opera abordarea patentata de procesare a amblajaelor plastic-plastic si plastic-aluminiu laminat dezvoltat recent de Separatec, la baza careia sta o tehnica de microemulsie “ complet noua” . Pe langa cutiile de carton de la bauturi, instalatia va trata panouri fotovoltaice solare, parbrize / sticla de la vehicule si baterii cu ioni de litiu.

“Fabrica mixeaza microemulsia, trateaza materialul compozit in micro-emulsie, apoi spala materialul, reconditioneaza micro-emulsia si sorteaza fractiunile individuale obtinute” explica Separatec. Astfel, fabrica efectueaza intregul proces de separare – realizat prin agitare la 40°C – pana la obtinerea fractiunilor individuale.

Principiul din spatele procesului inovator pare fi simplu: “un lichid este conceput pentru a patrunde intre straturile unui sistem stratificat separand straturile individuale”, noteaza Separatec. Cu toate acestea, arta constra in compozitia acestui lichid magic.” Directorul General Separatec Jörg Dockendorf adauga: “ In fiecare an sunt aruncate materiale de compozitie de peste un miliard de euro.”

Cu o rata de reciclare de 100%, acest proces poate trata aproximativ 500 de tone de material compozit pe an.
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau