Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Nou pe piata BIO un poliester pe baza de rasina biodegradabila


Showa Denko K.K. (SDK) a introdus pe piata un nou poliestiren din rășină biodegradabilă care după utilizare lasa doar apă și dioxid de carbon. Rășina Bionolle este produsa folosind acid succinic fabricat din amidon sau zaharuri.

Cu o tehnologie speciala in vedearea volumului de productiei , SDK spune ca 50% din materiile prime principale ale Bionolle sunt acum bio-derivate. In cazul variantei BionolleStarcia, în care este amestecat cu amidon Bionolle, raportul poate fi crescut la aproximativ 70%.

Atât Bionolle cat și BionolleStarcia au fost certificate compostabile de catre OK Compost și DIN CERTCO potrivit EN 13432. SDK spune ca a testat deja utilizarea Bionolle în folii compost pentru agricultura , iar acum produce folii de calitate precum și pentru testarea pietii pentru unii clienti, inclusiv pentru Natur-Tec - o divizie a Nord Technologies International Corp, US - bazata pe producerea globala de plastice.

Natur-Tec utilizează deja clasele convenționale de Bionolle pentru un volum mare de ambalaje a bunurilor de consum dezvoltate de Harita-NTI Ltd, intreprindere cu capital mixt din India.
VineetDalal, Vicepreședinte și Director de dezvoltare a pieței globale pentru Unitatea NTIC Business Natur-Tec, a declarat, "Clienții noștri solicita, in numar din ce in ce mai mare, ca materialele noastre sa aiba o baza mai mare de bio carbon , în scopul de a reduce amprenta globală de carbon a produselor lor finite. Suntem incantati de posibilitatea de a incorpora bio-derivatul Bionolle al SDK-ului în compușii nostrii și in produsele convertite din plastic, pentru a satisface această înfloritoare cerere de piață. "

Încurajată de feedback-ul pozitiv al clientilor si de gradul lor crescut de constientizare pentru necesitatea de a proteja mediul, SDK-ul spune că își propune să extindă vânzările Bionelle. "Până la sfârșitul acestui an, SDK va fi capabil să asigure furnizarea a 10,000-20,000 tone pe an, de bio-derivat acid succinic. Compania va intensifica, prin urmare, activitatea sa pentru a satisface noile cereri ", a spus purtatorul de cuvant al , Showa Denko K.K. la sediul central dinTokyo .

sdbsf


Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau