Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Prelungirea duratei de viata a alimentelor la raft

 
O companie din Taiwan, Wapo Corporation, a dezvoltat o solutie de ambalare din polipropilena prin creare de vacuum care permite alimentelor proaspete să fie păstrate la temperatura camerei, prelungindu-le timpul de conservare.

Produs prin utilizarea de materiale plastice din Japonia Unitika Ltd, noul ambalaj are proprietati cu bariera ridicata de gaze, care permit oxigenului eliminarea moderata, astfel încât produsele alimentare proaspete sa nu fie atacate de gaze caustice sau expuse la oxidare prematura.

Dupa ce ambalajele sunt sigilate, pungile sunt perforate, rezinstand la apa si vapori. Prin reducerea pierderilor de umiditate, sacii extind prospetimea produsului în plus faţă de termenul de valabilitate şi, chiar dacă pungile sunt depozitate în condiţii frigorifice, materialul de ambalaj nu devine fragil si nicio punga nu se rupe de la expandare la congelare.

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau