Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

IKEA schimba paletii din lemn cu paleti din hartie

Retailerul suedez de bunuri  de consum si mobila – IKEA renunta la paletii din lemn in favoarea paletilor de hartie, de unica folosinta si reciclabili.

IKEA raporteaza utilizarea a 10 milioane de paleti anual in lumea intreaga, iar prin inlocuirea aceasta se astepta sa salveze 10% din costurile de transport.

“Nu stim daca paletii din hartie vor fi solutia finala, dar este mai bine decat lemnul”, a declarant Jeanette Skjelmose – manager pentru dezvoltarea durabila, de la divizia de aprovizionare IKEA. Ea a adaugat, ca paletii din hartie presata, pot suporta o greutate de 1650 pounds si vor fi reciclati dupa unica utilizare.
    
Varianta din hartie a paletilor are dimensiuni mai mici si este cu aproximativ 90% mai usoara decat cea din lemn.
    
Ca rezultat, IKEA se astepta sa economiseasca aprox. 2 milioane $ anual, prin reducerea numarului camioanelor si a containerelor de transport. Dar, la inceput, IKEA va trebui sa cheltuiasca aprox jumatate din suma pentru stocul initial de paleti din hartie pentru echipamente de incarcare-descarcare (fork-lift-uri) noi.

paleti

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau