Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Noutati

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

IMPORTANT

Eco Pack Management SA va asigura obtinerea celor mai bune conditii si tarife sustenabile de preluare a managementului atingerii obiectivelor de reciclare si valorificare a deseurilor de amabalaje provenite din produsele ambalate puse pe piata de societatea Dumneavoastra.


Read more...

Articol 12.11.2015, Ziarul Financiar

AFM acuza ca procesul de reciclare nu a fost facut cum trebuie

Read more...

Informatie pentru clienti

Avand in vedere prevederile Ord. nr. 794/2012 privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje operatorii economici care au predat responsabilitatea pentru indeplinirea obiectivelor privind valorificarea sau incinerarea in instalatii de incinerare cu recuperare de energie si, respectiv, reciclarea deseurilor de ambalaje nu mai au obligatia de a comunica Agentiilor pentru Protectia Mediului acest aspect.

Citeste mai departe

Aplicatia mobila SIGUREC

Cu aplicația SIGUREC, chemi la tine acasă SIGUREC Mobil, primul taxi gratuit de reciclare. În plus, SIGUREC îți monitorizează performanțele personale de reciclare și te premiază.
sigurec mobile
www.sigurec.ro

Read more...

Nou pe piata BIO un poliester pe baza de rasina biodegradabila

Showa Denko K.K. (SDK) a introdus pe piata un nou poliestiren din rășină biodegradabilă care după utilizare lasa doar apă și dioxid de carbon. Rășina Bionolle este produsa folosind acid succinic fabricat din amidon sau zaharuri.

Read more...

Informare si constientizare la Balkanica Festival

10632892 777701655585888 8586807386412796708 nImpreuna cu Institutul Verde am pus la dispozitie participantilor un stand de informare privind colectarea deseurilor de ambalaje si de asemenea am asigurat infrastructura necesara prin intermediul aparatului nostru de colectare a dozelor de aluminiu si PET, SIGUREC.

Read more...

Prelungirea duratei de viata a alimentelor la raft

O companie din Taiwan, Wapo Corporation, a dezvoltat o solutie de ambalare din polipropilena prin creare de vacuum care permite alimentelor proaspete să fie păstrate la temperatura camerei, prelungindu-le timpul de conservare.

Read more...

Lichid magic pentru reciclarea ambalajului compozit.

Germania: Separatec lanseaza o instalatie industriala pilot dedicata reciclarii materialelor de ambalare compozit.

Noua instalatie va opera abordarea patentata de procesare a amblajaelor plastic-plastic si plastic-aluminiu laminat dezvoltat recent de Separatec, la baza careia sta o tehnica de microemulsie “ complet noua” . Pe langa cutiile de carton de la bauturi, instalatia va trata panouri fotovoltaice solare, parbrize / sticla de la vehicule si baterii cu ioni de litiu.

Read more...

IKEA schimba paletii din lemn cu paleti din hartie

Retailerul suedez de bunuri  de consum si mobila – IKEA renunta la paletii din lemn in favoarea paletilor de hartie, de unica folosinta si reciclabili.

IKEA raporteaza utilizarea a 10 milioane de paleti anual in lumea intreaga, iar prin inlocuirea aceasta se astepta sa salveze 10% din costurile de transport.

Read more...

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau