Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

S-a lansat SIGUREC 1 - o infrastructura revolutionara de colectare a tuturor deseurilor din ambalaje

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, Eco Pack Management SA alaturi de Green Group a participat la organizarea lansarii sistemului SIGUREC 1.
Acest sistem integrează cea mai nouă și inteligentă soluție de preluare a 10 tipuri de  deșeuri din ambalaje (deșeuri PET, doze de aluminiu,  butelii de sticlă, butelii PE, PP, Tetra Pack, folii ambalaj PE, PP, hârtie și cartoane) și deseuri de echipamente electrice sau electronice.

Stația este localizată lânga Carrefour Buzău, în strada Frăsinet și începând din data de 5 iunie așteaptă deșeuri reciclabile.
Unul din motivele principale care ii impiedica pe romani sa recicleze pare a fi trasabilitatea deseurilor de ambalaje. Ei nu stiu ce se intampla in realitate in containerele selective si mai mult decat atat, nu sunt siguri ca acestea ajung direct la fabricile de reciclare. Prin intermediul noului sistem SIGUREC 1 si al aparatelor inteligente amplasate in marile magazine, consumatorii pot urmari trasabilitatea deseurilor lor si astfel, populatia are siguranta ca acestea ajung unde trebuie.

Sigurec Prime

Prezentare Sigurec

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau