S-a lansat SIGUREC 1 - o infrastructura revolutionara de colectare a tuturor deseurilor din ambalaje

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, Eco Pack Management SA alaturi de Green Group a participat la organizarea lansarii sistemului SIGUREC 1.
Acest sistem integrează cea mai nouă și inteligentă soluție de preluare a 10 tipuri de  deșeuri din ambalaje (deșeuri PET, doze de aluminiu,  butelii de sticlă, butelii PE, PP, Tetra Pack, folii ambalaj PE, PP, hârtie și cartoane) și deseuri de echipamente electrice sau electronice.

Stația este localizată lânga Carrefour Buzău, în strada Frăsinet și începând din data de 5 iunie așteaptă deșeuri reciclabile.
Unul din motivele principale care ii impiedica pe romani sa recicleze pare a fi trasabilitatea deseurilor de ambalaje. Ei nu stiu ce se intampla in realitate in containerele selective si mai mult decat atat, nu sunt siguri ca acestea ajung direct la fabricile de reciclare. Prin intermediul noului sistem SIGUREC 1 si al aparatelor inteligente amplasate in marile magazine, consumatorii pot urmari trasabilitatea deseurilor lor si astfel, populatia are siguranta ca acestea ajung unde trebuie.

Sigurec Prime

Prezentare Sigurec