Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Saptamna altfel :"Sa stii mai multe sa fii mai bun"Eco Pack Management SA si partenerii sai de la Editura Mac-Mac, singura editura pentru copii 100% verde din Romania au participat activ in programul inititat de Ministerul Educatiei Nationale „Sa stii mai multe, sa fii mai bun” si au organizat ateliere de creatie din materiale reciclabile in 5 scoli din Capitala.

In fiecare zi a saptamanii 1-5 aprilie, din cadrul programului, au fost prezenti in in cate o scoala, din dorinta de a-i invata pe copii sa imbine utilul cu placutul. Astfel, au invatat sa creeze obiecte folositoare din deseuri de ambalaje refolosindu-le si au inteles ca utilizand materiale din deseuri de ambalaje pot contribui la protectia mediului.

Scolile participante la aceste ateliere de creatie au fost Scoala Gimnaziala 156, 163, 59, Regele Mihai I si Liceului Ortodox Sf. Antim Ivireanu din Bucuresti, ai caror elevi au avut ocazia sa afle mai multe informatii despre modalitatile de colectare selectiva si reciclarea deseurilor de ambalaje.

In cadrul acestor ateliere de creatie, eleviii au primit din partea celor de la Eco Pack Management SA materiale provenite din deseuri de ambalaje – carton, plastic, lemn, metal si material obtinute din prelucarea deseurilor de ambalaje- fibra PET si granule PET, cu ajutorul carora copiii au confectionat diverse obiecte. Copiii au realizat sarpele din pahare de plastic, fluturasi sau lilieci zburatori, taietorul de lemne sau fluturi si maimutele agatatoare obiecte cu care s-au putut juca la sfarsitul atelierului, dar si acasa.

Cei mici au primit informatii de la Dna Anca Babes, director tehnic la Eco Pack Management SA despre echipamentele inteligente de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje amplasate in cateva dintre cele mai mari hypermaket-uri din Romania, cu ajutorul carora deseurile de ambalaje din PET si Aluminiu se colecteaza cu adevarat selectiv. La depunerea deseurilor de ambalaje in aceste aparate, atitudinea responsabila fata de mediul incornjurator este rasplatita printr-un tichet valoric ce poate fi utilizat la cumparaturi in hypermarket.

La sfarsitul fiecarei zile, toti eleviii care au dat dovada de multa imaginatie si s-au implicat activ in cadrul acestui program au primit din partea Eco Pack Management SA cate o diploma de participare in cadrul saptamanii : Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” initiata de Ministerul Educatiei Nationale.

Eco Pack Management le multumeste tuturor participantilor la aceste ateliere de creatie si spera ca prin intermediul acestora, copiii sa isi creeze un obicei responsabil fata de mediu prin colectarea selectiva a deseurile de ambalaje contribuind, astfel, la o lume mai curata.
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau