Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Eco Pack Management SA alaturi de Editura Mac-Mac se implica in programul Sa stii mai multe, sa fii mai bun!


Clopotelul va suna in dimineata de 1 aprilie anuntandu-i pe toti elevii ca este prima zi din Programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”! Va urma o saptamana in care cei mici vor face numeroase activitati extracurriculare si extra-scolare interesante, alaturi de cadrelele didactice, ce au ca principal scop valorizarea talentelor copiilor si dezvoltarea competentelor acestora in domenii cat mai diverse.

Anul acesta, in cadrul Programului ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”,Eco Pack Management S.A. alaturi de prietenii de la Editura Mac-Mac organizeaza ateliere de creatie din materiale reciclabile provenite din deseuri de ambalaje.


Astfel, in perioada 1-5 aprilie 2013, elevi ai claselor a V-a si a VI-a din scolile 156, 310, 163, 59 si din Liceul Ortodox Antim Ivireanu din Bucuresti, vor invata cat este de important sa reciclam, ce inseamna sa colectam selectiv si vor afla lucruri interesante despre ultimele aparate si tehnologii cu ajutorul carora putem colecta selectiv intr-un mod eficient.

In cadrul atelierelor, elevii vor invata sa faca obiecte utile si foarte ingenioase din materiale reciclabile. Toate acestea vor proveni din deseuri de ambalaje, elevii constientizand in acest fel cantitatile uriase de deseuri pe care le producem, noi oamenii, in fiecare zi.

Indrumati si supravegheati de 2 specialiste in arta refolosirii materialelor reciclabile, cei mici vor vedea cum un deseu de ambalaj se poate transforma chiar din manutele lor intr-un obiect fumos si folositor in viata de zi cu zi. Cu putina imaginatie si rabdare orice lucru poate fi refolosit, avand in acest fel grija de natura inconjuratoare.

La sfarsitul atelierului fiecare elev va fi rasplatit cu diploma “Ecologistul dibaci” si va pleca acasa cu obiectul lucrat.

         saptamana altfel

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau