Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Programe de informare si constientizare a populatiei

ecorampa

Am participat alaturi de Asociatia Environ si partenerii lor, la dezvoltarea unui nou proiect de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje EcoRampa.

EcoRampa este primul centru de colectare selectiva a deseurilor independent din punct de vedere energetic, alimentat exclusiv cu energie provenita de la doua panouri solare.

Primul centru de colectare selectiva din cadrul proiectului este situat pe soseaua Odai numarul 367 si pune la dispozitia bucurestenilor facilitati de colectare la standarde europene. Centre similare se vor infiinta in mai multe localitati din tara oferind conditiile necesare pentru colectarea celor zece fluxuri de deseuri: hartie si carton, plastic, sticla alba, sticla colorata, metale feroase si neferoase, anvelope, deseuri electrice, becuri si lampi, baterii uzate si textile.

Astfel, se reunesc eforturile de colectare selectiva a mai multor categorii de deseuri, inclusiv a deseurilor de ambalaje.

Proiectul urmareste determinarea cetatenilor de a adopta un comportament social responsabil, prin depozitarea deseurilor reciclabile intr-un centru de colectare si prelucrare. Posibilitatea de a depune in aceeasi locatie mai multe tipuri de deseuri va incuraja populatia in acest sens.
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau