Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android


Proiectul SIGUREC vine cu o noutate pentru cei care au un comportament prietenos cu mediul: aplicația pentru mobil, care oferă utilizatorilor și serviciul de preluare a deșeurilor direct de acasă.

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.

Totodată, aplicația oferă posibilitatea să:

•    înregistrezi și monitorizezi performanțele de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de oricare dintre sistemele inteligente de colectare SIGUREC.

•    calculezi cantitatea de CO2 salvată prin sortarea și trimiterea deșeurilor spre reciclare.

•    te înscrii la concursuri cu premii, în funcție de performanțele de colectare.

Oricine folosește sistemele de reciclare SIGUREC și scanează codul emis de voucher folosind aplicația SIGUREC cumulează puncte verzi, care pot fi folosite la înscrierea în cea mai mare competiție a reciclării ”Recicleaza cu SIGUREC”.  Punctele Verzi se transformă în bilete care oferă acces la unul din concursurile active, unde se pot câștiga următoarele premii: 2000 de seturi de sacoșe pentru colectarea deseurilor, 15 biciclete Pegas, 3 tablete iPad mini, 2 trotinete electrice E-twow, 2 telefoane iPhone 6 și marele premiu, o mașina Toyota Yaris Hybrid.

Evenimentul de lansare a avut loc în data de 7 octombrie 2015, într-o locație special aleasă, la Seneca Anticafe, în prezenta  reprezentanților Green Group și a ambasadorului verde Andreea Marin, care a explicat motivele și interesul ei pentru acest sistem inovator în colectarea și reciclarea deșeurilor.

Printr-un videoclip înregistrat chiar în grădina proprie, Andreea Marin a prezentat cum reciclabilele pot fi colectate și reciclate folosind sistemele SIGUREC.  
untitled
Urmărește și tu povestea Soldatului Sigurec Andreea Marin.

link catre video  https://www.youtube.com/watch?v=CjdR1gYOtiQ

La finalul evenimentului, un utilizator norocos al aplicației a avut parte de o surpriza a primit vizita Andreei Marin. Vedeta, îmbracată în uniforma SIGUREC, a ajutat-o pe Crina, cea care a accesat aplicația SIGUREC MOBIl, să predea deșeurile și obțină primele puncte verzi pentru a se înscrie la concurs.
 
Vezi aici POVESTEA LANSARII
https://www.youtube.com/watch?v=BIpRA_hpLlU
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau