Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Campania TV "Sigur Economic, Sigur Ecologic"Dată fiind preocuparea permanentă a firmei de a veni în sprijinul consumatorilor şi de a le oferi soluţii concrete privind colectarea separată a deşeurilor de ambalaje , Eco Pack Management SA a derulat o campanie TV de informare şi conştientizare a populaţiei, aducând în atenţia cetăţenilor cel mai modern serviciu de preluare și de colectare a deșeurilor care există în prezent în România, SIGUREC. 
Acest sistem reprezintă o alternativă de reciclare inteligentă și complet ecologică, ușor de utilizat, întotdeauna aproape de casă și care oferă beneficii concrete si trasabilitate certă.

Campania TV si-a propus in special informarea directa a populatiei cu privire la avantajele colectarii separate prin intermediul aparatelor inteligente, SIGUREC, mesajul fiind concentrat asupra:

• Modului de colectare şi a tipurilor de deșeuri colectate
• Amplasarii în incinta și în parcările marilor unități de retail, fiind ușor accesibile.
• Modul de utilizare. Sunt simplu de utilizat, fiind complet automatizate. Odată introduse deșeurile în aparat, acesta le va sorta, număra și cântări automat.
• Recompensele pe care le ofera în funcție de tipurile de deșeuri și de cantitățile acestora. Recompensele sunt acordate sub forma bonurilor de reduceri la cumpărături în rețeaua magazinelor partenere.
• Certitudinii că deşeurile de ambalaje ajung direct în unităţile de reciclare, gata sortate pentru a fi reciclate sau reutilizate, pe drumul cel mai scurt cu trasabilitate certă.

În cadrul campaniei de informare și conștientizare s-a realizat un spot TV, în două variante (de 30, respectiv de 60 de secunde), conţinând mesajul central al campaniei: „Sigur Economic, Sigur Ecologic”. Conform proiectului, spotul TV a fost difuzat timp de 5 zile consecutive, în perioada sărbătorilor de iarnă 21 decembrie - 26 decembrie 2014 şi 6 zile consecutive în perioada 7 februarie-12 februarie 2015, pe postul naţional Realitatea TV. De asemenea, spotul TV de 60 de secunde a fost difuzat 21 de zile consecutive şi pe postul National TV.

In urma difuzării acestei campanii TV s-a observat un interes crescut faţă de colectarea prin intermediul SIGUREC, ceea ce ne demonstrează că, mesajul campaniei a avut un impact pozitiv asupra populaţiei îndemnându-i să colecteze separat deşeurile de ambalaje generate în gospodărie. Din dorinţa de a încuraja populaţia să deprindă un comportament civic faţă de mediul înconjurător şi să conştientizeze importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje, Eco Pack Management SA va continua şi în anul 2015 seria campaniilor în acest sens.
21701 643248935781038 5140603003141108831 n

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau