Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Sistemul de colectare SIGUREC prezent în cadrul campaniei ExtravaCANza


Asociaţia Alucro organizează şi în acest an campania ExtravaCANza, un eveniment care are ca scop responsabilizarea turiştilor de pe litoralul românesc, in ceea ce privește protecția mediului prin reciclarea dozelor din aluminiu

Noutatea în acest an o constituie prezența echipamentului inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de organizația de transfer de responsabilitate în domeniul deșeurilor de ambalaje Eco Pack Management SA. SIGUREC este un sistem eficient şi interactiv de colectare a deșeurilor de ambalaje care oferă garanţia că dozele din aluminiu colectate de la consumatori ajung direct la o societate de reciclare a acestui tip de material de ambalare.

”Prin amplasarea sistemului de colecatre SIGUREC în spațiul de desfășurare al ExtracaCANza vrem să le demonstrăm oamenilor că reciclarea este simplă și sigură. Pentru că vrem să încurajăm obiceiul reciclării, avem responsabilitatea de a fi acolo unde sunt oamenii, pentru a le înlesni împlicarea activă pentru protecția mediului. Chiar dacă suntem în vacanță merita sa fim atenți și responsabili cu mediul înconjurător”, a declarat Adin Ionescu, Directorul General al Eco Pack Management SA.

Campania ExtravaCANza va avea loc în luna iulie, în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică, respectiv: 4-6 iulie, 11-13 iulie, 18-20 iulie, pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia, unde turiştii sunt aşteptaţi să aducă 10 doze goale din aluminiu primind în schimb o doză de suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei ediţii: ca recunoaștere a gestului lor responsabil față de mediu.

Asociaţia Non Profit Alucro este singura organizaţie din România care derulează campanii de informare dedicate colectării şi reciclării dozelor din aluminiu. Organizația desfăşoară ample activităţi de informare şi educare la nivel naţional, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu. Mai multe detalii găsiţi pe www.alucro.ro si www.everycancounts.ro

Green Group este singurul parc industrial de reciclare a deşeurilor din România, ce cuprinde companiile GreenTech SA - reciclează deşeurile de mase plastice, GreenFiber International SA - produce fibră sintetică poliesterică şi bandă din PET 100 la sută reciclat, GreenWEEE International SA- tratează şi reciclează deşeurile electrice şi electronice, GreenLamp Reciclare SA – tratează şi reciclează deşeurile de echipamente de iluminat uzate, GreenGlass – cea mai mare fabrica de reciclare a sticlei din Europa de Sud Est.

poza Extravacanza  Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau