Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Eco Pack Management SA prezenta la cea de a #9 editie Street Delivery

In perioada 13-15 iunie 2014, Eco Pack Management impreuna cu Green Group si Asociaţia Alucro si-au propus motivarea participanţilor care aleg sa ia parte la programul Every Can Counts, prin colectarea dozelor din aluminiu. In acest sens, Eco Pack Management a pus la dispozitia celor prezenti la eveniment un echipament automat de colectare selectiva a deseurilor de amabalaje.

Toti cei care au adus cinci doze goale, au primit in schimb o doza de bere plina din partea Grolsch. Ne-am bucurat sa vedem ca, pe parcursul celor trei zile, numarul participantilor a crescut, astfel ca la sfarsitul evenimentului am strans 25 Kg de doze. Datele ne-au fost furnizate cu usurinta, in timp real prin intermediul acestui aparat de colectare selectiva.

Tema editiei de anul acesta de la Street Delivery, pe baza careia s-a facut o selectie din cele peste 400 de proiecte inscrise, a fost "SOCIETATEA MOBILĂ" - o imbinare intre societatea civila si ideea de mobilitate, la care s-a adaugat si aceea a "LUMII DIGITALE". Acesta a fost si motivul pentru care Eco Pack Management a fost prezenta la eveniment cu acest echipament de colectare selectiva de inalta tehnologie, o solutie curata si eficienta prin intermediul caruia cetatenii pot avea grija de mediul inconjurator.

Eco Pack Management va continua si in anul 2014 seria de evenimente menite sa constientizeze inportanta colectarii selective a deseurilor din ambalaje.

street1     AllPartners

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau