Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Campania educativa : Saptamana verde din Scoala taEco Pack Management a lansat in luna ianuarie 2013, Campania “Saptamana verde din Scoala ta”, realizata in colaborare cu Scoala Generala nr. 178 din Sectorul 1 al Capitalei, in urma careia s-au colectat 95 de kg de deseuri de ambalaje.

In perioada 21.01.2013-24.01.2013 elevii claselor a VI-A si a VI-B din cadrul Scolii Generale nr. 178 au intrat in competitie. Misiunea lor a fost sa colecteze o cantitate cat mai mare de deseuri de ambalaje din diferite materiale (carton, sticla, PET, plastic).Astfel,s-au colectat 75 kg hartie carton, si 20 de kg plastic iar pe baza acestor cantitati de deseuri de ambalaje colectate s-a facut o ierarhie, in urma careia Eco Pack Management SA a premiat clasa castigatoare.

Pentru bune practici in colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje si pentru participarea in cadrul campaniei, Scoala Generala nr.178 a primit un premiu special si anume o statie de amplificare a sunetului, iar clasa castigatoare, a VI-A, a fost premiata cu un radiocasetofon.

In data de 25 ianuarie, a avut loc premierea, iar cu aceasta ocazie Anca Babes, directorul tehnic al societatii Eco Pack Management SA, a promovat ideile si practicile ecologiste in randul elevilor, reusind sa creeze o discutie interactiva cu intrebari si raspunsuri ,prin intermediul careia acestia au aflat lucruri noi si folositoare, in legatura cu mediul si despre deseuri.

„Vedem cu totii cate deseuri de ambalaje se genereaza, in fiecare zi, acasa la noi, la scoala sau chiar cand iesim sa mancam. Noi, toti oamenii, suntem mari consumatori de diverse produse. Aceste ambalaje genereaza un deseu, iar aceste deseuri trebuie sa fie colectate selectiv. Este foarte important sa stim cu totii ca nu este bine sa strangem deseurile de ambalaje in acelasi loc cu deseul menajer. Am ales aceasta scoala pentru ca am auzit ca ati mai avut astfel de actiuni privind protectia mediului si gestionarea deseurilor de ambalaje si ati participat cu mare placere si interes la ele”., a declarat Anca Babes, directorul tehnic al societatii Eco Pack Management.

In ziua premierii, elevii s-au pregatit cu eseuri despre protectia mediului si colectarea selectiva a deseurilor de amabalaje. Balcau Bogdan, elev din clasa a VI-A a prezentat in fata colegilor o lucrare intitulata “ Sa facem tot ce putem!” : “Noi, copiii din Scoala Nr. 178, suntem constienti de importanta pastrarii unui mediu curat si ne implicam cu mare bucurie in orice actiune de protejare a naturii, colectand deseurile selectiv - hartiile si cartoanele, plasticul, sticla si bateriile. Nu risipim energia electrica. Nu lasam apa de la robinet sa curga inutil.”

Cu ocazia acestui acestui eveniment Eco Pack Management a pus la dispozitia elevilor, materiale informative si educative in scopul promovarii spiritului ecologic si civic in randul acestora.

Prin toate actiunile sale de informare si constientizare, Eco Pack Management SA urmareste cresterea interesului populatiei pentru colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje.
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau