Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Eco Pack Management SA Premiaza castigatorii-concursului: "Imi iubesc planeta, deci am grija de ea!"Eco Pack Management SA a lansat concursul : “Imi iubesc planeta, deci am grija de ea!”, ca o continuare a evenimentului care a avut loc în data de 6 decembrie.

În cadrul Galei Micilor Ecologişti ce a avut loc în data de 6 decembrie la Unirea Shopping Center, toţi participanţii au primit în dar ultima carte a Editurii Mac-Mac "Zana Morgana" tipărită intr-o ediţie specială pentru acest eveniment. La sfârşitul cărţii de poveşti, au fost lasate 2 pagini netipărite, unde fiecare participant a putut să deseneze sau să compună o poveste despre importanţa reciclării şi a colectării selective a deşeurilor de ambalaje.
Până la data de 20 decembrie copii au avut posbilitatea să trimită creaţiile lor pe adreasa organizatorilor. Cei mici au demonstrat că problematica mediului înconjurator nu le este indiferentă şi conştientizează importanţa reciclării şi colectării selective a deşeurilor de ambalaje, dovadă fiind numarul mare de lucrări primite.
Premierea concursului :”Imi iubesc planeta, deci am grija de ea!” a avut loc pe data de 21 decembrie la sediul Eco Pack Management SA din Barbu Văcărescu începand cu ora 12.
În cadrul acestui eveniment Doamna Anca Babeş, Director Tehnic Eco Pack Management SA a vorbit despre modalităţile de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje, dupa care s-au purtat discuţii libere, menite să informeze şi să clarifice câteva aspecte privind reciclarea acestor deşeuri în funcţie de tipul de material.
Atât copiii cât şi parinţii au fost interesaţi de modalităţile de reciclare a deşeurilor de ambalaje din PET, mase plastice despre care s-au cerut multe detalii în legatură cu descrierea instalaţiilor de reciclare care apartin Green Group, cu produsele care se obţin din aceste instalaţii şi cu modul în care reciclarea protejează mediul.
Din partea Eco Pack Management SA castigătorii au primit un puzzle educativ din lemn cu ajutorul căruia au descoperit o imagine sugestivă privind colectarea selectivă.
Pe lângă acest puzzle, copiii au primit o moară de apă care funcţionează cu energie solară, reprezentând o modalitate distractivă de a dobândi o mai bună cunoaştere a mediului înconjurător şi o mai mare responsabilitate faţă de acesta, si un microscop care permite micilor ecologisti să cerceteze organismele care populează lumea şi care sunt prea mici pentru a fi văzute cu ochiul liber.

În acest fel, Eco Pack Management SA continuă şi în anul 2013 seria de proiecte educaţionale menite să stimuleze interesul copiilor faţă de materialele reciclabile din care sunt fabricate ambalajele şi faţă de colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje.

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau