Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Gala Micilor Ecologisti 6 decembrie 2012Eco Pack Management SA se alatura initiativei Editurii Mac-Mac, prima editura 100% verde din Romania, de a educa si informa copiii prescolarii cu privire la importanta colectarii selective si efectele benefice ale acesteia asupra Pamantului.

Timp de 10 saptamani, copii au invatat ce inseamna reciclarea si importanta aceasteia asupra Planetei de la Super Mac, in cadrul campaniei:”Ne distram, coloram, invatam sa reciclam!

Acum, este randul celor mici sa ne arate ce au invatat in cadrul orelor de ecologie si de aceea ii asteptam sa isi prezinte povestea obiectelor realizate din materiale reciclate.

Pe 6 decembrie la ora 18:00, la magazinul Diverta din Unirea Shopping Center se desfasoara Gala Micilor Ecologisti,unde Eco Pack Management alaturi de Editura Mac-Mac si partenerii sai rasplatesc creativitatea si initiativa copiilor.

Pentru alte informatii vizitati site-ul http://www.macmackids.ro
Va asteptam cu mult drag!
390214 10151099112930426 1868079286 n

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau