Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Cel mai modern serviciu de preluare și colectare separata a deșeurilor prezent la EXPO APA

In perioada 15.06.2015 – 17.06.2015 Eco Pack Management SA alaturi de Institutul Verde si Wilo Romania au fost prezenti in cadrul targului ExpoApa pentru a promova colectarea selectivă a deşeurilor prin intermediul infrastructurii inteligente SIGUREC.

Toti cei care au luat parte la acest targ si au vizitat standul Wilo au avut parte de numai de surprize placute. Astfel ca, Toate PET-urile si dozele de aluminiu care au fost introduse in statia inteligenta de colectare separata a deseurilor de amabalaje, SIGUREC, au adus celor care au inteles importanta colectarii separate, unul din premiile puse in joc in cadrul campaniei.

Obiectivele avute in vedere prin intermediul acestei campanii se refera la:
• Informarea populatiei privind colectarea separata şi reciclarea PET-urilor si dozelor de aluminiu.
• Educarea populatiei în spiritul unui comportament responsabil faţă de mediu
• Conştientizarea importanţei şi avantajele reciclării dozelor de aluminiu.
• Dezvoltarea comportamentului civic al consumatorilor.

Am fost bucurosi sa vedem ca oamenii au raspuns pozitiv la initiativa noastra si ca, din ce in ce mai multi cunosc sistemul de colectare separata SGIRUREC. La standul Wilo, oamenii au primit informatii referitoare la colectarea separata a deseurilor de ambalaje cat si la traseul acestora din momentul in care sunt preluate din statie pana la fabricile de reciclare.
Eco Pack Management SA va incerca pana la finele anului 2015 sa fie prezent la cat mai multe evenimente de acest gen, aducand in atentia cetatenilor cel mai modern serviciu de preluare și de colectare a deșeurilor care există în prezent în România, SIGUREC.

   expo apa 2      1 expo apa
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau