Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Ziua Mediului sarbatorita la statiile SIGUREC

Ziua mondială a mediului înconjurător este aniversată, în fiecare an, la 5 iunie. În peste 100 de țări sunt organizate manifestări pentru conștientizarea populației privind problemele de mediu.

Pentru ediția din 2015 tema a fost "Șapte miliarde de visuri. O planetă. Consumă cu grijă." Si este menita sa atraga atenția că bunăstarea omenirii, protejarea mediului înconjurător și dezvoltarea economiei depind de gestionarea responsabilă a resurselor naturale ale planetei.

Astfel ca, Eco Pack Management SA alaturi de Green Group si Carrefour Romania au organizat o campanie de informare si constientizare:”Colectezi, reciclezi, inveti si te distrezi cu SIGUREC” menita  sa aduca in prin plan importanta colectarii separate a deseurilor de amabalaje asupra mediului inconjurator.

Un grup de elevi de clasa a IV-a a fost invitat la statia SIGUREC din parcarea Carrefour Vitantis pentru a le prezenta mecanismul de functionare al aparatelor automate.

Copiii au fost foarte receptivi la informatiile primite, au pus numeroase intrebari incarcand sa afle cat mai multe despre acest domeniu. La finalul prezentarii le-au fost testate cunostintele acumulate in cadrul prezentarii, prin intermediul unor intrebari legate de statiile SIGUREC, iar cei mai receptivi au primit premii din partea Eco Pack Management.

In cadrul acestui eveniment, copiii au participat la un atelier de creatie din materiale reciclabile, au invatat lucruri noi, s-au distrat si au ramas cu informatii importante pe care dorim sa le impartaseasca si altor persoane, dezvoltandu-si un comportament civic fata de mediul inconjurator.

ziua mediului 2

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau