Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

DE ASTAZI LA PITESTI SE RECICLEAZA INTELIGENT


Începând de astăzi, marți 28 octombrie 2014, piteștenii pot recicla inteligent! Le sare în ajutor cu infrastructura necesară noul centru de colectare inteligentă SIGUREC PRIME, aflat in parcarea hypermarchetului Carrefour Pitești. 

Dragi piteșteni, SIGUREC vă așteptă să convertiți deșeurile în valoare. SIGUREC PRIME transformă deseul în vouchere valorice pe care le poți folosi în incinta magazinului Carrefour. Fiecare deșeu are prețul său! Vino să îl aflii!
Daca esti adeptul cauzelor nobile, poți dona valoarea voucherului fundației Hospice Casa Speranței care, de peste două decenii, le oferă îngrijire bolnavilor în fază terminală. Mica voastră contribuție le va ușura clipele celor mai nefericiți dintre noi.

Ce poti recicla cu SIGUREC PRIME:

Aparatele SIGUREC PRIME colectează o gamă largă de deșeuri: de la ambalaje PET, cutii de aluminiu, sticlă, DEEE, hârtie și carton, sacoșe/folie, recipiente din polietilenă de joasă și înaltă densitate (de la tuburi de produse cosmetice până la bidoane), din polipropilenă (cum ar fi ambalajele de iaurturi și smântână), din polistiren (de exemplu carcasele de CD-uri), polistiren expandat, ambalaje Tetra Pak, baterii, becuri și neoane.

Fă o plimbare de weekend la stația inteligentă unde poți aduce toate tipurile de deșeuri pe care le generezi acasă!
DE-ASTAZI-LA-PITESTI-SE-RECICLEAZA-INTELIGENT-39ef935e6446-640-360-2-85
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau