Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

SIGUREC PRIME acum si la Iasi


Vreţi să primiţi bonuri de reducere la achiziţionarea produselor din Carrefour? Atunci, pregătiţi-vă să reciclaţi! De săptămâna aceasta, Iaşul se înscrie pe harta europeană a reciclării inteligente.

Green Group împreună cu Carrefour România a inaugurat astazi, marţi - 21 octombrie, cel mai avansat sistem de preluare a deşeurilor existent în România.

Evenimentul a avut loc în Complexul Comercial ERA Park, ora 11.

Sistemul inteligent de colectare SIGUREC poate prelua peste zece tipuri de ambalaje, hârtie şi carton, precum şi echipamente electrice şi electronice. Persoanele care vor aduce deşeuri vor fi recompensate cu bonuri de reducere la cumpărături în Carrefour.

În acest moment, în ţară funcţionează opt aparate Sigurec: trei în Capitală şi câte unul în Buzău, Braşov, Sibiu şi Drobeta-Turnu Severin. “Municipiul Iaşi se află în topul oraşelor care vor beneficia de un sistem inteligent de preluare separată a deşeurilor reciclabile”, a subliniat Constantin Damov, co-fondator Green Group.

Va asteptam la SIGUREC PRIME Iasi in parcarea Complexului Comercial ERA Park!
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau