Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

SIGUREC Suceava - un nou punct de colectare inteligenta pe harta SIGUREC


Printr-o investiție de anvergură în infrastructura de colectare a municipiul Suceava, Green Group și Grupul Carrefour România anunță inaugurarea, in premiera la Suceava, a celui mai avansat sistem de preluare a deseurilor din Romania.

Sistemul de colectare inteligenta SIGUREC, situat in incinta Carrefour Suceava - Calea Unirii nr 27 B - poate prelua peste 10 tipuri de ambalaje, hartie si carton, precum si echipamente electronice si electrocasnice, recompensandu-i pe cei care aduc deseuri cu bonuri de reducere la cumparaturi in incinta hypermarketului Carrefour.

In cadrul evenimentului de lansare, din data de 22 octombrie 2014, au fost prezentate beneficiile strategice ale noii investitii pentru atingerea tintelor de reciclare asumate de autoritatile locale.

In acest moment in tara functioneaza 9 centre SIGUREC PRIME, unul la Buzau, trei la Bucuresti, unul la Brasov, unul la Sibiu, unul la Oradea, unul la Drobeta Turnu Severin si unul la Iasi.

Municipiul Suceava se afla in topul oraselor care vor beneficia de un sistem inteligent de preluare separata a deseurilor reciclabile.

Incepand de miercuri 22 octombrie sucevenii sunt asteptati in paracarea Carrefour Suceava pentru a continua impreuna misiunea de reciclare inteligenta pentru o Romanie mai curata!
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau