Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Lansare Sigurec Carrefour Severin Shopping Center


Statiile inteligente de recilare SIGUREC din 30 Septembrie si la Drobeta Turnu Severin

Incepand cu data de 30 Septembrie 2014 locuitorii orasului Drobeta Turnu Severin pot recicla inteligent cu SIGUREC. O noua statie de reciclare SIGUREC a fost inaugurata in parcarea Carrefour Drobeta Turnu Severin.

Va reamintim ca la statiile SIGUREC puteti recicla peste zece tipuri de deseuri: PET-uri, doze de aluminiu, recipiente din sticlă, echipamente electrice şi electronice uzate, baterii, hârtie, carton folii de plastic, recipiente de polistiren sau diverse tipuri de ambalaje de plastic (precum ambalajele produselor de igienă, ambalaje de șampoane etc).

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau