Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Compania Greentech S.A a lansat joi, 27 noiembrie 2012, aparatul SIGUREC pentru colectarea selectiv a sticlelor PET si a dozelor de aluminiu de la populatie


Aparatul SIGUREC face parte din proiectul de implementare a sistemelor de colectare selectivă, încheiat între Greentech S.A., Ministerul Mediului și Pădurilor și Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), în vederea aplicării principiilor de prevenire și reducere a generării de deșeuri de ambalaje, prevăzute în legislația de mediu în vigoare. Colectarea prin acest tip de aparat aduce beneficii consumatorilor, SIGUREC reprezentând soluția oferită cetățeanului pentru a colecta responsabil și corect față de mediu, primind în același timp o valoare pentru deșeurile depuse în acest aparat.

Comunicat de presa

Aparat-SIGUREC-Cora1

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau