Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

SIGUREC al doilea an consecutiv la Street Delivery

In perioada 12.06.2015-14.06.2015, Eco Pack Management impreuna cu Green Group si Institutul Verde si-au propus sa le ofere o alterativa moderna si curata de colectare separata a deseurilor de ambalaje tuturor participanţilor care au ales sa ia parte la cea de-a zecea editie a evenimentului Street Delivery.


La aniversarea celor 10 ani, Street Delivery a adus in prim plan problemele legate de reducerea producției de deșeuri, reciclarea creativă, îngrijirea spațiilor verzi, alternative de transport, reducerea emisiilor de noxe și a nivelului de praf. Totul a avut loc pe strada Arthur Verona și a continuat în tot orașul, o mutație reală în felul în care privim orașul din prisma schimbărilor climatice, oferind soluții pentru diminuarea efectelor lor asupra mediului și oamenilor. Din acest motiv prezenta noastra a fost foarte bine primita de toti cei prezenti in cadrul evenimentului.


Ne-am bucurat sa vedem ca, pe parcursul celor trei zile, numarul participantilor a crescut, astfel ca la sfarsitul evenimentului am strans 20 Kg de doze. Datele ne-au fost furnizate cu usurinta, in timp real prin intermediul acestui aparat de colectare selectiva.


Eco Pack Management va continua si in anul 2015 seria de evenimente menite sa ajute la constientizarea inportantei colectarii separate a deseurilor din ambalaje.

            street delivery 2015

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau