Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Reciclare creativa la Train DeliveryGara de Nord din Bucureşti a fost in perioada 25-27 iulie 2014 locul de întâlnire al pasionaţilor de arte, muzică, filme şi trenuri pentru a doua ediţie a Train Delivery, un bun prilej sa reciclam creativ pe peron.

Alaturi de Institutul Verde am participat la Evenimentul Train Delivery in vederea informarii si educarii populatiei privind colectarea separata a deseurilor de ambalaje din PET si Aluminiu in cadrul proiectului “Street Delivery” organizat de Fundaţia Cărtureşti, Street Delivery, CFR.
Spatiul necesar amplasarii echipamentului automat de colectarea a deseurilor de ambalaje, a fost pus la dispozitie de Primaria Municipiului Bucuresti, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului.

Toti cei care au fost prezenti si au adus cel putin 10 PET-uri sau doze de aluminiu la aparatul de colectare a deseurilor de amabalaje „SIGUREC” de la Train Delivery a fost premiat de catre cei de la Institutul Verde cu o sacosa de bumbac persoanalizata.

Prin intermediul acestor actiuni incercam sa punem la dispozitia cetateanului infrastructura de colectare separata a deseurilor de ambalaje care sa ofere garanţia că deseurile de amabalaje colectate ajung direct la reciclare pe drumul cel mai scurt.

 

 

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau