Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan

Articole de presa

SIGUREC al doilea an consecutiv la Street Delivery


In perioada 12.06.2015-14.06.2015, Eco Pack Management impreuna cu Green Group si Institutul Verde si-au propus sa le ofere o alterativa moderna si curata de colectare separata a deseurilor de ambalaje tuturor participanţilor care au ales sa ia parte la cea de-a zecea editie a evenimentului Street Delivery.

street delivery 2015

Read more...

Lansare Sigurec Carrefour Oradea

Echipament inteligent pentru selectarea deşeurilor la Oradea

Echipamentul inteligent, care funcţionează în Oradea, le propune localnicilor un schimb avantajos: pentru deşeurile pe care le aruncă înăuntru, trecătorii primesc pe loc un voucher. Îl pot folosi la cumpărături sau îl pot dona în scopuri caritabile. Aparatul funcţionează într-un centru comercial, iar valoarea voucherului variază în funcţie de tipul şi cantitatea de deseuri de ambalaje aduse la SIGUREC.

Read more...

Reciclare creativa la Train Delivery

Gara de Nord din Bucureşti a fost in perioada 25-27 iulie 2014 locul de întâlnire al pasionaţilor de arte, muzică, filme şi trenuri pentru a doua ediţie a Train Delivery, un bun prilej sa reciclam creativ pe peron.

Alaturi de Institutul Verde am participat la Evenimentul Train Delivery in vederea informarii si educarii populatiei privind colectarea separata a deseurilor de ambalaje din PET si Aluminiu in cadrul proiectului “Street Delivery” organizat de Fundaţia Cărtureşti, Street Delivery, CFR.
10550818 750949374927783 8755467570316083040 n     10489917 750874798268574 2036539938575428945 n

Read more...

Lansare Sigurec Carrefour Brasov

Reciclezi, donezi şi câştigi, un proiect în premieră la Braşov!

Miercuri, 17 septembrie, GreenGroup şi HOSPICE Casa Speranţei au dat împreună startul unui program de preluare şi reciclare a deşeurilor, care reprezintă o premieră în Braşov. Proiectul presupune amplasarea unei staţii inteligente SIGUREC de preluare separată a deşeurilor, ce oferă recompese pe loc sub forma bonurilor de reducere la cumpărături.

Read more...

DE ASTAZI LA PITESTI SE RECICLEAZA INTELIGENT

Începând de astăzi, marți 28 octombrie 2014, piteștenii pot recicla inteligent! Le sare în ajutor cu infrastructura necesară noul centru de colectare inteligentă SIGUREC PRIME, aflat in parcarea hypermarchetului Carrefour Pitești.

Dragi piteșteni, SIGUREC vă așteptă să convertiți deșeurile în valoare. SIGUREC PRIME transformă deseul în vouchere valorice pe care le poți folosi în incinta magazinului Carrefour. Fiecare deșeu are prețul său! Vino să îl aflii!

Read more...

Lansare Sigurec Carrefour Severin Shopping Center

Statiile inteligente de recilare SIGUREC din 30 Septembrie si la Drobeta Turnu Severin

Incepand cu data de 30 Septembrie 2014 locuitorii orasului Drobeta Turnu Severin pot recicla inteligent cu SIGUREC. O noua statie de reciclare SIGUREC a fost inaugurata in parcarea Carrefour Drobeta Turnu Severin.

Read more...

SIGUREC PRIME acum si la Iasi

Vreţi să primiţi bonuri de reducere la achiziţionarea produselor din Carrefour? Atunci, pregătiţi-vă să reciclaţi! De săptămâna aceasta, Iaşul se înscrie pe harta europeană a reciclării inteligente.
Green Group împreună cu Carrefour România a inaugurat astazi, marţi - 21 octombrie, cel mai avansat sistem de preluare a deşeurilor existent în România.

Read more...

Lansare Sigurec Carrefour Sibiu

Green Group în colaborare cu Grupul Carrefour România au inaugurat joi, în parcarea Carrefour Sibiu, prima stație Sigurec din oraș, sistemul inteligent de preluare a deșeurilor direct de la consumatori. Tot joi s-a lansat și a treia stație de acest tip din București, în parcarea Carrefour Militari.

Read more...

SIGUREC Suceava - un nou punct de colectare inteligenta pe harta SIGUREC

Printr-o investiție de anvergură în infrastructura de colectare a municipiul Suceava, Green Group și Grupul Carrefour România anunță inaugurarea, in premiera la Suceava, a celui mai avansat sistem de preluare a deseurilor din Romania.

Read more...

Compania Greentech S.A a lansat joi, 27 noiembrie 2012, aparatul SIGUREC pentru colectarea selectiv a sticlelor PET si a dozelor de aluminiu de la populatie

Aparat-SIGUREC-Cora1Aparatul SIGUREC face parte din proiectul de implementare a sistemelor de colectare selectivă, încheiat între Greentech S.A., Ministerul Mediului și Pădurilor și Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), în vederea aplicării principiilor de prevenire și reducere a generării de deșeuri de ambalaje, prevăzute în legislația de mediu în vigoare.

Read more...

Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau