Comunicate de presa

A fost lansata aplicatia pentru mobil SIGUREC, disponibila pentru sistemele IOS si Android

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare. Utilizatorii acestui serviciu sunt, de asemenea, recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
untitled

Info

COMUNICARE

Pana la data de 31.10.2015 Eco Pack Management SA si-a onorat cu profesionalism angajamentele fata de clientii sai, indeplinind integral obiectivele de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje puse pe piata de catre acestia.

Newsletter

icon homeintrare but
Pagina membrilor
telefon ecopackmanagement
slogan
Eco Pack Management va preia, prin contract, gestiunea responsabilitatii Dumneavoastra si va ajuta :
  1. Sa valorificati si sa reciclati deseurile de ambalaje rezultate din produsele ambalate si/sau ambalaje de   desfacere introduse pe piata.
  2. Sa raportati indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor din ambalaje catre autoritatile nationale competente.

Parteneriatul cu Eco Pack Management va garanteaza:

Suport decizional
Expertiza de mediu certificata a Eco Pack Management si promptitudinea serviciilor de consiliere va aduc valoare adaugata, rezultata din luarea deciziilor corecte, in timp real in domeniul gestionarii deseurilor de ambalaje;

Asigurarea impotriva riscului de a plati penalitati
Parteneriatul Eco Pack Management cu liderii industriei de reciclare si valorificare din Romania, in conditii de maxima trasabilitate si certitudine a reciclarii corecte a tuturor deseurilor de ambalaje, va garanteaza atingerea certa a obiectivelor de reciclare si valorificare evitand probabilitatea platii de catre dumneavoastra a unor contributii si taxe suplimentare;

Cost economic, sustenabil si corect
Optimizati-va resursele necesare descarcarii responsabilitatilor ce va revin conform legislatiei in vigoare. Contractand serviciile Eco Pack Mananagement aveti acum cea mai eficienta solutie sub raport cost/beneficiu;

Timp castigat pentru activitatea de baza
Economisiti timpul necesar realizarii obiectivelor Dumneavoastra de reciclare si valorificare prin transferarea gestiunii responsabilitatii catre Eco Pack Management, operator economic dedicat exclusiv indeplinirii acestor obiective, conform H.G. 621 din 23 iunie 2005, cu modificarile si completarile ulterioare si OUG. 196/2005 privind Fondul pentru Mediu, cu modificarile si completarile ulterioare.
Consultanta la numarul
031 106 50 10 / 11 / 12

Cum colectam

Centre de colectare

harta colectare

SIGURECOPACK

MARCA AMBALAJULUI COLECTAT INTELIGENT
logo sigurecopack

Arta reciclarii

   
Copyright © 2012 Eco Pack Management
Toate drepturile rezervate
Design Bureau